Om Oransje skjerf


Strikk oransje plagg for et varmere samfunn!

Bli med på Kirkens Bymisjons strikkedugnad: strikk til en som fryser, gi til en venn eller bruk det selv!

Oransje skjerf har i 10 år vært et symbol på ønsket om et varmere og mer inkluderende samfunn. I år kan du også strikke andre plagg som varmer. Oransje sokker, votter og luer gir ekstra varme i mørketiden som i år er ekstra tung for mange.

House of Yarn er stolt garnleverandør til Kirkens Bymisjons årlige strikkedugnad. For hvert nøste vi selger går 5 kr til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere samfunn. Derfor oppfordrer vi deg til å strikke alle varme plagg i Oransje skjerf-garnet.

Som garnleverandør for Oransje skjerf de siste årene, har vi opplevd et fantastisk strikke-engasjement, med tusenvis av ildsjeler som vil gjøre Norge varmere. Skjerfene strikkes av mennesker fra alle samfunnslag; «strikke-kjendiser», syklubber, flyktninger, Kirkens Bymisjons gjester, pasienter og brukere, tidligere rusavhengige, næringslivsledere og privatpersoner.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som jobber for at alle mennesker skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg. De har arbeid i byer over hele Norge blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter.

En hjemløs som frøs om natten gav ideen til de oransje skjerfene

OM AKSJONEN


ØNSKER DU Å STRIKKE ORANSJE SKJERF OG ANDRE ORANSJE PLAGG TIL KIRKENS BYMISJON? 

Frist for innlevering er 24. oktober. Her kan du levere oransje plagg som varmer. Les mer på kirkensbymisjon.no. Husk også at du kan bruke eller gi bort skjerf du har fra tidligere år.

takk for at du hjelper oss å hjelpe!


#etvarmeresamfunn